StoCretec. Матеріали для епоксидних та поліуретанових наливних підлог

28079_1278_W1476xH0

Системи покриттів для харчової промисловості

Foto: Adobe Stock | anish_ap1 318856929

Надійне, міцне та довговічне покриття

Системи покриттів для харчової промисловості повинні відповідати найвищим гігієнічним та функціональним вимогам. Вони не повинні погіршувати якість продукції та повинні витримувати екстремальні навантаження. Не лише сировина, що використовується у виробництві, підлягає найвищим стандартам, але й експлуатаційні ресурси, такі як меблі, машини та будівельні матеріали.

Наші системи покриття підлоги StoFloor Food пропонують надійні, високопродуктивні та довговічні рішення.

Безпека, гігієна та функціональність

Гарантовано завжди: Покриття для підлоги, стін та стелі повинні демонструвати свою придатність для виробництва, упаковки та зберігання харчових продуктів.

Вони не повинні погіршувати якість продукції та повинні відповідати найвищим гігієнічним стандартам.
Покриття повинні гарантувати стійкість до ковзання та витримувати широкий спектр навантажень.

Системи покриття для підлоги StoFloor Food пропонують функціональні та довговічні рішення. Вони мають спеціальні сертифікати випробувань, такі як HACCP, FDA, ISEGA, непрямий контакт з харчовими продуктами тощо.

Покриття для стін та стель доповнюють наше портфоліо.

Сертифіковані рішення для покриття підлог на виробництвах харчових продуктів

Протиковзка, хімічно стійка та легка у догляді

Захист від ковзання:
безпека праці є головним пріоритетом у різних робочих зонах пекарень та зернових млинів. Підлогові покриття повинні бути переконливо стійкими до ковзання. У виробничих приміщеннях хлібобулочних виробів підлоги повинні бути оснащені класом стійкості до ковзання R 11, а на кухнях для розморожування та обігріву – класом стійкості до ковзання R 10.

Висока термічна та хімічна стійкість, легко миється

Хімічна стійкість:
гігієна та чистота є головними пріоритетами на молочних та сироварнях. Мікроорганізми не повинні осідати на поверхнях виробничого обладнання, стінах, стелях та підлогах. Тому покриття для підлоги повинні легко митися. Вони також повинні бути дуже хімічно стійкими, щоб витримувати щоденне очищення дезінфікуючими засобами. Молочна кислота та солі також не повинні пошкоджувати підлогу.

Низький рівень викидів, висока хімічна та термічна стійкість

Низькоемісійне покриття:
м’ясна та рибна промисловість підлягають найвищим стандартам безпеки та гігієни. Серед іншого, вони вимагають сертифікації HACCP для підлогових покриттів. Необхідно запобігати будь-якому перенесенню запаху чи смаку з покриття на м’ясо чи рибу.

Волого та хімічно стійке покриття

Термічні навантаження в постійно вологих приміщеннях:
пивоварні, виноробні, фруктові преси та інші виробники напоїв потребують підлогових покриттів з високою термостійкістю. Постійний вплив гарячої води в зонах миття, а також чергування гарячої та холодної води, ставить значні вимоги до підлоги. Для забезпечення безпеки праці в постійно вологих умовах зони розливу напоїв та виробництва фруктових соків, пива, вина мають клас стійкості до ковзання щонайменше R 11. Складські приміщення та погреби для бродіння обладнані покриттям класу стійкості до ковзання R 10.

Безшовні покриття для підлоги

Стійкі до стирання, безшовні та легко дезінфікуються.
Коли йдеться про упаковку харчових продуктів, гігієна є головним пріоритетом для захисту здоров’я споживачів. Тому деякі процеси упаковки відбуваються в умовах чистого приміщення або у вакуумі. У цих зонах використовуються стійкі до стирання безшовні покриття для підлоги.

Огляд рішень для покриття

Прокрутка до верху